Studio34-logo

Alle gasten van The Slaak Rotterdam hebben gratis toegang tot Studio34. In onze fitness studio kan je individueel of onder begeleiding van de coaches van Enforce Rotterdam jezelf weer opladen, werken aan een gezonde levensstijl en het behalen van persoonlijke doelen.

De fitness studio beschikt over 100 m2 state-of-the-art apparatuur van Matrix, wereldleider op het gebied van commerciële fitnessproducten. De ruimte is geschikt voor elk type workout. Samen met de expertise van het Enforce Rotterdam coaching team geven wij jou de beste workout van Rotterdam.

Maak tijdens je verblijf gebruik van onze mooie fitnessstudio en reserveer een personal- of small-group training bij de front-office.

Studio34-logo

Bij Studio34 bieden wij state-of-the-art apparatuur van Matrix. In onze fitness studio vind u een Matrix dual adjustable pulley, Matrix air cross rower, Matrix treadmill, Lifemaxx dumbbell met alle typen gewichten en een Lifemaxx lifting bar met alle bumper gewichten. Door middel van deze apparatuur kan u zich volledig uw lichaam op verschillende manieren inspannen en helemaal in vorm blijven.