COVID-19

Beste gast,

The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel, is open en wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen. We hebben een aantal belangrijke maatregelen genomen om onze gasten een veilig en vertrouwd verblijf te kunnen bieden. Daarbij volgen we altijd de officiële COVID-19 richtlijnen van de Nederlandse overheid. Wanneer nodig kunnen deze worden aangepast.

Hieronder een overzicht van de maatregelen:

BEWEGWIJZERING

Er is aangepaste bewegwijzering aangebracht om zo de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Denk  hierbij aan: looproutes, maximale capaciteit per ruimte / kamer, aangewezen wachtruimtes en wachtlijnen. Ook zijn sommige publieke ruimtes afgesloten of beperkt te gebruiken.

DESINFECTIEMATERIAAL

Bij binnenkomst worden alle gasten verzocht hun handen schoon te maken met de beschikbare desinfecterende gel. Handen wassen kan ook in de openbare toiletruimtes op de eerste verdieping.

HOTELREINIGING

We hebben de frequentie van schoonmaken en desinfectie verhoogd. De openbare ruimtes worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel gebruikte oppervlakten in de openbare ruimtes zoals liftknoppen, de receptiebalie, deurkrukken, trapleuningen e.d. worden regelmatig gedesinfecteerd.

VEILIGHEID- & REINIGINGSRICHTLIJNEN

Veiligheids- en schoonmaakrichtlijnen zijn op verschillende plekken duidelijk zichtbaar opgehangen, ook in personeelsgebieden.

PERSONEEL

Alle medewerkers hebben een speciale COVID-19-training gekregen. Medewerkers zijn verplicht regelmatig hun handen schoon te maken volgens de RIVM-richtlijnen. Het is voor personeelsleden niet verplicht om een gezichtsmasker te dragen.

MONDKAPJES

De overheid adviseert sterk om een mondkapje te gebruiken in openbare binnen ruimtes en openbaar vervoer. Onze medewerkers dragen om deze reden ook een mondkapje tijdens het werk. Wij adviseren gasten het advies van de overheid te volgen, maar wij verplichten de gasten niet.

ROOM SERVICE & BEZORGEN

Bij gebruik van roomservice brengt het personeel de bestelling op een trolley en zet deze voor uw kamerdeur. U kunt uw tray hier afnemen, terwijl ons personeel 1,5 meter afstand houdt.

RESTAURANT DIDOT34

Graag informeren wij u dat ons restaurant & bar Didot34 open blijft voor (alleen) hotelgasten. Gezelschappen mogen maximaal uit 4 personen bestaan tenzij het een gezin betreft. Kinderen worden hierin niet meegerekent maar wel bij het totaal aantal gasten. Reserveren kan door te mailen naar reservations@theslaakrotterdam.nl. Graag maken wij u er van bewust dat wij u vragen keuze te maken uit vaste tijdslots voor ontbijt (elk uur tussen 07:00-11:00), lunch (12:00-14:00 en 14:00-16:00) en diner (17:45-19:45 of 19:45 – 21:45). We willen u erop wijzen dat we na 20:00 geen alcohol meer mogen serveren. De bar en het restaurant sluiten om 21:45.

We vragen je bij binnenkomst te wachten zodat we de tafel in orde kunnen maken na het vertrek van de vorige gasten. Mocht het iets langer duren, dan kan er ook in onze bar gewacht worden. Zodra de tafel klaar is zal ons personeel je daarheen begeleiden.

(EXTRA) SERVICE

Mobile Check-In & Keyless Entry: via Marriott Bonvoy kun je online inchecken via de speciale Marriott Bonvoy App. Open je hotelkamer met je eigen telefoon. We raden je deze service ten zeerste aan.
Self-Parking in de garage: wanneer u gebruik wilt maken van onze parking vragen wij u de auto zelf te parkeren. Onze medewerkers helpen bij vertrek met het openen van de parkeergarage.
Fietsverhuur: we hebben fietsen beschikbaar voor gasten. Kosten € 15, – per dag. Onze medewerkers zullen de fietsen voor gebruik voor je desinfecteren.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Hartelijk welkom bij The Slaak Rotterdam.