OMGEVING

Het hotel ligt aan de oostkant van het centrum, aan de rand van de wijk Kralingen. In de periode dat Het Vrije Volk in het Slaakhuys gevestigd was heeft het een belangrijke rol vervuld voor de lokale gemeenschap. Nu, verbouwd als een design boutique hotel, zal het zijn rol als social hub opnieuw vervullen en opent het de deuren naar de stad Rotterdam en haar gasten.

Kralingen staat van oudsher bekend als de chique wijk van Rotterdam. Romantische woonwijken en statige lanen definiëren deze buurt. De Erasmus Universiteit Rotterdam ligt aan de oostkant van Kralingen, daarom wonen er ook veel studenten in deze wijk waardoor Kralingen een bruisend gebied is om je tijd door te brengen. Op de Oostzeedijk vindt u veel populaire restaurants en traditionele bruine cafés.

Rotterdam is dé winkelbestemming voor ieders stijl. Op slechts 10 minuten afstand van The Slaak Rotterdam vind je de Pannekoekstraat en de Meent, vol met designerwinkels, authentieke boetieks en kunstgaleries.

Mocht je tot rust willen komen, ver weg van de drukte van de grote stad; ons design boetiek-hotel ligt op 15 minuten lopen, of 5 minuten fietsen van de Botanische Tuinen, Het Kralingse Bos, Park Rozenburg en Tennisclub Kralingen.